Правилата на Вилата
ПРАВИЛАТА НА ВИЛАТАМили родители, "Вила Щуротия" е нашата детска къща, която сме създали с много старание и любов за Вас и Вашите малки съкровища! Но както във всеки дом и всяко вкъщи и тук си има правила:


*  "Вила Щуротия" е детска парти къща за празнуване на рожден ден, имен ден, погача, прощъпулник или друг празник на вашето дете.  Ако искате да направите резервация, ни се обадете предварително на тел. 0887740307, за да проверите дали датата, която сте избрали, е свободна. След което идвате при нас на място и избирате всичко останало за вашето парти. Капарото, което се оставя, е в размер на 50 лева.

N.B. При отмяна да партито капарото не се връща!


*  Когато идвате при нас на парти, не забравяйте да вземете пантофки за Вашето дете. Но дори и да пропуснете - няма страшно! В стаята за игра е топло и навсякъде има килими, за да е меко и приятно, дори за игра по чорапки!


*  За Вас, родители, сме предвидили калцуни. Не са от най-красивите, но все пак трябва да спазваме безупречна хигиена заради нашите деца!


*  Както сте се досетили, във "Вила Щуротия" е абсолютно забранено пушенето. Но пък си имаме двор, а там сме направили кът за пушачите.


*  Във "Вила Щуротия" се предлагат всякакви топли, студени, безалкохолни и алкохолни напитки. Ако имате някакви специални изисквания за питие, молим да ни уведомите два дни преди вашето парти!


*Ако искате Вашето парти да продължи по-дълго време от предвиденото, молим да ни уведомите предварително, за да направим  своята програма. Наемът е 30лв. за половин час и 60лв. - за 1 час.


*  Ако на партито дойдат повече деца от включения брой в пакета, всяко дете над бройката се таксува по 6лв./1час. Бебета под една годинка не се таксуват!


*За храна или торта, която е внесена от Вас, задължително се изисква сертификат за качество с L_N; попълва се декларация за внасянето и се таксува.


* "Вила Щуротия" предлага топли, студени, безалкохолни и алкохолни напитки. Ако желаете Вие да си внесете алкохолни напитки, молим да ни уведомите предварително. Внесена бутилка твърд алкохол се таксува 20лв./бр., а внесена бутилка вино- 10лв./бр.


*  Ние от "Вила Щуротия" сме сигурни в отговорността и загрижеността на всеки родител, както към собственото му дете, така и към всички останали. Но все пак трябва да напишем и това изречение:

Във "Вила Щуротия"  не се допускат заразно болни деца. Ние не толерираме агресията, под каквато и да е форма. Затова деца, които се бият, чупят играчките или застрашават с поведението си останалите, им се прекратява престоят.


* Разбира се, ние сме помислили и за Вашата сигурност и спокойствие. Всеки наш гост има индивидуална застраховка "Злополука" към "ЖЗИ"АД  към Застрахователна компания  "Лев Инс"АД.


И след толкова много правила спираме вече! Най-учтиво Ви каним в нашата "Вила Щуротия", за да празнуваме заедно! Ние ще се погрижим нищо да не Ви липсва, а от Вас искаме само да се забавлявате! Очакваме Ви!